Παρέμβαση κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του αριθμού των τροπολογιών που κατατέθηκαν στο σ.ν. για την αδειοδότηση των διαστημικών δραστηριοτήτων

08-02-2016

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Δένδιας, λαμβάνοντας το λόγο κατά την αποψινή συνεδρίαση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Κύρωση της Συνθήκης Εμπορίας Όπλων» στην Ολομέλεια της Βουλής, τόνισε με αφορμή τη σημερινή απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας:

«Σήμερα χιλιάδες κόσμου διαδήλωσαν μπροστά στο Κοινοβούλιο ενάντια στους χειρισμούς της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, πράγμα απολύτως κατανοητό, καθώς χιλιάδες πολίτες θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες επιβίωσης.

Το σχιζοειδές όμως του πράγματος, που αντίστοιχό του δεν θα απαντούσε κανείς ούτε σε χώρα της υποσαχαρίου Αφρικής, έγκειται στο εξής:

Ενώ η Κυβέρνηση διαχέει πλέγμα ιδεών και διαπραγματεύεται με την τρόικα σε πολυτελές ξενοδοχείο του κέντρου, το κόμμα που τη στηρίζει καλεί την κοινωνία σε διαδήλωση εναντίον της!

Απαιτείται στοιχειώδης σεβασμός προς την ελληνική κοινωνία. Η κυβερνητική πλειοψηφία δεν μπορεί να ειρωνεύεται την κοινωνία, ούτε να λησμονεί ότι έχει αποδεχθεί και υπογράψει την “ιδιοκτησία” του μνημονίου, καρπού της δικής της και μόνον διαπραγμάτευσης».

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt