Παρέμβαση κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του αριθμού των τροπολογιών που κατατέθηκαν στο σ.ν. για την αδειοδότηση των διαστημικών δραστηριοτήτων

16-04-2016

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την αγόρευσή του στην Ολομέλεια της Βουλής, επί της πρότασης σύστασης εξεταστικής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τα δάνεια των κομμάτων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης:

• Η συζήτηση για την εξεταστική επιτροπή είναι προσχηματική.

• Ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να ετερο-προσδιορίσει τη Νέα Δημοκρατία και τον Αρχηγό της κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να δημιουργήσει ένα πρόπλασμα «εχθρού», έτσι όπως θα τον εξυπηρετούσε να είναι.

• Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τη δανειοδότηση των άλλων κομμάτων, ενώ το 2010, ήδη σε κρίση, ζητούσε με επιστολή του τη χορήγηση τραπεζικού δανείου με «όχι αυστηρά χρηματοοικονομικά κριτήρια».

• Ο ΣΥΡΙΖΑ παριστάνει σήμερα το διώκτη της διαπλοκής, ενώ είχε ψηφίσει «κατά» στο νόμο για το «βασικό μέτοχο» του 2005 και τις κύριες διατάξεις του για την ονομαστικοποίηση των μετοχών.

• Η σημερινή Κυβέρνηση είναι ένα συνονθύλευμα, αποτελούμενο από ένα «οπορτουνιστικό» κομμάτι που αποσπάστηκε από το ΚΚΕ, τα «ορφανά» του Τσοχατζόπουλου από το παλιό ΠΑΣΟΚ και ένα υπερ-δεξιό λαϊκιστικό κομμάτι.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt