Παρέμβαση κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του αριθμού των τροπολογιών που κατατέθηκαν στο σ.ν. για την αδειοδότηση των διαστημικών δραστηριοτήτων

04-10-2017

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, κατά την αγόρευσή του σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Κύρωση της Πολυμερούς Συμφωνίας Αρμοδίων Αρχών για την Ανταλλαγή Εκθέσεων ανά Χώρα και διατάξεις εφαρμογής», ανέφερε μεταξύ άλλων:

• Η κυβέρνηση εισηγείται μια συμπληρωματική συμφωνία όταν είχε αρνηθεί να ψηφίσει το 2013 την βασική διεθνή συμφωνία για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής!

• Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια περίεργη ιστορία, καθώς μετακινήθηκε από την φιλοευρωπαϊκή παράδοση του ΚΚΕ εσωτερικού του Λεωνίδα Κύρκου σε αντιευρωπαϊκές θέσεις, για να γίνει εν συνεχεία ως κυβέρνηση αποδέκτης συγχαρητηρίων του κ. Ντάισελμπλουμ και της τρόικας!

• Η Κυβέρνηση και πάλι με αφορμή ένα σχέδιο νόμου κύρωσης διεθνούς συμφωνίας εισάγει προς ψήφιση άσχετες και εκπρόθεσμες τροπολογίες.

• Οφείλει να σοβαρευτεί η Κυβέρνηση στην παραγωγή νομοθετικού έργου. Να φέρνει νομοθετήματα και όχι τροπολογίες.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt