Παρέμβαση κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του αριθμού των τροπολογιών που κατατέθηκαν στο σ.ν. για την αδειοδότηση των διαστημικών δραστηριοτήτων

26-01-2016

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής (κατά την Κύρωση της Συμφωνίας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για την προώθηση και αμοιβαία προστασία των επενδύσεων), ανέφερε μεταξύ άλλων για τη χθεσινή εκδήλωση «Ένα χρόνος ΣΥΡΙΖΑ» και το βίντεο που προβλήθηκε κατά δημοσιογράφων, ότι η στοχοποίηση λειτουργών του Τύπου δεν βοηθά σε τίποτα.

Διερωτήθηκε επίσης «τι ακριβώς εορτάζει ο ΣΥΡΙΖΑ», την στιγμή που «η ελληνική κοινωνία κάθε άλλο παρά εορτάζει». «Πανηγυρίζετε εκτός τόπου και εκτός χρόνου την στιγμή της μέγιστης κρίσης» τόνισε.

Ο κ. Δένδιας έκανε λόγο για επίθεση κατά της ελευθεροτυπίας και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να σεβαστεί τον Τύπο, τους δημοσιογράφους και τους κανόνες της Δημοκρατίας. Κάλεσε επίσης την Κυβέρνηση να αποφύγει μια περιχαράκωση, παριστάνοντας ότι τα στελέχη της αποτελούν τους «καλούς cowboys» – υπερασπιστές του οχυρού Φορτ Τσεγιέν, οι οποίοι πολιορκούνται από τους «κακούς Ινδιάνους».

«Η συνεχής περιχαράκωση και η στοχοποίηση όλων των άλλων ως ‘εχθρών’ δεν βοηθά σε τίποτα τη χώρα, αντίθετα, οι περιστάσεις απαιτούν σύνεση και χαμηλούς τόνους» τόνισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt