Παρέμβαση Ν. Δένδια επί της τοποθέτησης του Αν. Υπουργού Υγείας κ. Π. Πολάκη κατά τη συζήτηση επί της πρότασης του Πρωθυπουργού για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση

Αθήνα, 9 Μαΐου 2019

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, κατά την παρέμβασή του σήμερα το βράδυ επί της τοποθέτησης του Αν. Υπουργού Υγείας κ. Π. Πολάκη κατά τη συζήτηση επί της πρότασης του Πρωθυπουργού για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση μεταξύ άλλων ανέφερε :

• Παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας να εκφράσει μια έμμεση συγγνώμη. Δυστυχώς, δεν κατόρθωσε να φθάσει στο σημείο μιας ευθείας συγγνώμης έναντι του υποψήφιου ευρωβουλευτή μας και των ατόμων με αναπηρία γενικά.

• Ο Πρόεδρος της ΝΔ και η οικογένειά του, ζώντες και τεθνεώτες, έχει βάρβαρα προσβληθεί, η σύζυγός του έχει επανειλημμένα αποτελέσει αντικείμενο εξωθεσμικής δίωξης από το ΣΥΡΙΖΑ.

• Η Κυβέρνηση προσπαθεί να μετατρέψει το δημόσιο βίο σε μια απέραντη λασπομαχία ύβρεων και κατηγοριών. Ο παριστάμενος Υπουργός, που μετέρχεται αυτών των μέσων, και ο Πρωθυπουργός που τον καλύπτει, οφείλουν να επανέλθουν στην θεσμική ευπρέπεια και σοβαρότητα έναντι μιας κοινωνίας τραυματισμένης από την οικονομική κρίση που δεν αντέχει το διχαστικό λόγο, στην υιοθέτηση δε του οποίου η Νέα Δημοκρατία δεν θα στέρξει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt