Παρέμβαση κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του σ.ν. του Υπουργείου Οικονομικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2018

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, ανέφερε μεταξύ άλλων σήμερα το βράδυ, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του σ.ν. του Υπουργείου Οικονομικών «Ρυθμίσεις για την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων του Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής και άλλες διατάξεις», απαντώντας στον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο:

• Μιλούσατε προ ολίγου ενώπιον λίγων βουλευτών από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Ο αριθμός τους στην αίθουσα είναι ο ίδιος με αυτόν της Νέας Δημοκρατίας. Δεν «πουλάτε», πείτε άλλο «τραγούδι» να έλθει κόσμος!

• Η ΝΔ θεσμοθέτησε το επίδομα για το πρώτο παιδί, σήμερα καταργείτε το ενιαίο επίδομα, πλήττετε τις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες.

• Ενδεικτικό του «πόσο τέλεια» τα κάνετε είναι το γεγονός ότι και με το παρόν σχέδιο νόμου καταργείτε διατάξεις που ψηφίσατε προ μηνών και ουδέποτε εφαρμόσατε: Όπως η κατάργηση της ΕΔΗΣ ΑΕ, που σας είχαμε πει ήδη κατά την ψήφιση εκείνου του σχεδίου νόμου ότι δεν θα λειτουργούσε.

• Από την άλλη συνεχίζετε την σύσταση διαφόρων υπηρεσιών, οργάνων κλπ. όπως η Δ/νση Ερευνών Οικονομικού Εγκλήματος υπό τον Υπουργό Οικονομικών, όταν υπάρχουν οι ελεγκτικές υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΦΟΜΕΠ, ΚΕΜΕΕΠ κ.α.), η Οικονομική Αστυνομία κ.α.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt