Παρέμβαση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια, κατά τη συζήτηση επί του σ.ν. του ΥΕΘΑ για την κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης που αφορά στην Πολυεθνική Συνεργασία για Κατευθυνόμενα Πυρομαχικά Ακριβείας Αέρος – Εδάφους και ειδικότερα επί της τροπολογίας για την επέκταση καταβολής του επιδόματος των 100 ευρώ στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στις Μονάδες Προκαλύψεως της ηπειρωτικής μεθορίου, στη νήσο Σκύρο και σε περιοχές του Δ. Σητείας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 4 Ιουλίου 2018

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας ανέφερε μεταξύ άλλων στην παρέμβασή του σήμερα το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής, επί του σ.ν. του ΥΕΘΑ για την κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης που αφορά στην Πολυεθνική Συνεργασία για Κατευθυνόμενα Πυρομαχικά Ακριβείας Αέρος – Εδάφους και ειδικότερα επί της τροπολογίας για την επέκταση καταβολής του επιδόματος των 100 ευρώ στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στις Μονάδες Προκαλύψεως της ηπειρωτικής μεθορίου, στη νήσο Σκύρο και σε περιοχές του Δ. Σητείας :

• Επιθυμούμε την επέκταση της ρύθμισης για την καταβολή του επιδόματος των 100 ευρώ, ωστόσο θα έπρεπε να καταλαμβάνει και τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετούν στις ίδιες περιοχές.

• Η Κυβέρνηση εισάγει μια άδικη διάκριση σε βάρος του αστυνομικού προσωπικού που θα μπορούσε και έπρεπε να την είχε αποφύγει.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt