Παρέμβαση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια, κατά τη συζήτηση επί του σ.ν. του Υπ. Εξωτερικών “Ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία της Οδηγίας 2015/637/ΕΕ του Συμβουλίου της 20ης Απριλίου 2015 (ΕΕL 106/24.4.2015)”.

Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας ανέφερε μεταξύ άλλων στην παρέμβασή του σήμερα το μεσημέρι στο Τμήμα Διακοπής Εργασιών της Βουλής κατά τη συζήτηση επί του σ.ν. του Υπ. Εξωτερικών “Ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία της Οδηγίας 2015/637/ΕΕ του Συμβουλίου της 20ης Απριλίου 2015 (ΕΕL 106/24.4.2015)”:

• Η Κυβέρνηση ομνύει στην καλή νομοθέτηση αλλά στην πράξη δεν εμποδίζεται να καταθέτει διαρκώς τροπολογίες, με τις οποίες προσπαθεί να καλύψει την κακή διακυβέρνηση την οποία ασκεί.
• Ως προς τη διαδικασία του αυτοφώρου στα αδικήματα Τύπου, καθήκον σας δεν είναι να κάνετε κριτική στην αντιπολίτευση αλλά να κυβερνάτε. Ούτε το σφάλμα μπορεί να δικαιολογεί σφάλμα. Δεν είναι κυβερνητική προσέγγιση αυτή μετά από τέσσερα χρόνια.
• Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η διάταξη νόμου καθ’ αυτή, αλλά ότι Υπουργός της κυβέρνησης αισθάνεται την ανάγκη να προσφύγει στη διάταξη αυτή.
• Καλώς ή κακώς έπραξε ο Υπουργός σας; Αυτό είναι το ερώτημα και επ’ αυτού καλείσθε να τοποθετηθείτε.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt