Παρέμβαση κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του αριθμού των τροπολογιών που κατατέθηκαν στο σ.ν. για την αδειοδότηση των διαστημικών δραστηριοτήτων

26-10-2016

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την παρέμβασή του σήμερα το απόγευμα στην Ολομέλεια της Βουλής, επί της τροπολογίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο Σχέδιο Νόμου κύρωσης του Μνημονίου Συνεννόησης, σχετικά με το Μικτό Κλιμάκιο του ΝΑΤΟ για τον Ηλεκτρονικό Πόλεμο:

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σωρεύει ως τελευταία διάταξη σε μια εκπρόθεσμη τροπολογία δεκαοκτώ σελίδων την τιμητική προαγωγή μετά θάνατον του ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου.

Αδικεί τη μνήμη του με τον τρόπο αυτό αλλά έστω κι έτσι η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί παρά να επικροτήσει τη διάταξη αυτή.

Κατά τα λοιπά το Υπουργείο έρχεται με την τροπολογία να… τροποποιήσει ρυθμίσεις που ψήφισε μόλις πριν μερικούς μήνες, τον Ιούλιο (ν.4407/16), γεγονός που μαρτυρά την προχειρότητα της νομοθέτησης.

Είμαστε μάρτυρες μιας έκτακτης τουρκικής προκλητικότητας, από την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνν0ης έως τις παραβιάσεις στο Αιγαίο.

Προτίθεται η Κυβέρνηση να παράσχει εξηγήσεις και να μας πει τι κάνει για την αντιμετώπιση της κατάστασης αυτής;

Στη Χρυσή Αυγή δεν πρέπει να αυτοπροσδιορίζονται ως «εθνικιστές» αλλά ως «εθνικοσοσιαλιστές» δηλαδή ως «ναζί». Άλλωστε, κατά την αρχή τουλάχιστον της πορείας τους, ήσαν στρατευμένοι υπό την σβάστικα.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt