Δευτερολογία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια, κατά τη συζήτηση επί της επίκαιρης επερώτησης «Σχετικά με τις αλλεπάλληλες και σοβαρές καταγγελίες για τη διοίκηση και λειτουργία της ΕΡΤ Α.Ε.»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2018

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας ανέφερε μεταξύ άλλων στη δευτερολογία του σήμερα το βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση επί της επίκαιρης επερώτησης αρμοδιότητας του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, «Σχετικά με τις αλλεπάλληλες και σοβαρές καταγγελίες για τη διοίκηση και λειτουργία της ΕΡΤ Α.Ε.»:

• Επιχειρείτε να μετατρέψετε τον δημόσιο τηλεοπτικό φορέα σε όργανο κομματικής προπαγάνδας.

• Πολύ λίγα πράγματα μένουν να πούμε αν η αντίληψή σας είναι πως η αναλογία χρόνου Κυβέρνησης / Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι 61/14. Αύριο θα είσθε – αν το καταφέρετε κι αυτό – εσείς στη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

• Κάνετε σαν να μην ετέθη στην Αίθουσα το ζήτημα της σύγκρουσης μεταξύ δύο κορυφαίων Υπουργών της Κυβέρνησης. Όταν δύο κορυφαίοι Υπουργοί αλληλο-υβρίζονται, ευτελίζεται η χώρα διεθνώς.

• Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να γελοιοποιείτε διεθνώς τη χώρα και να προκαλείτε την εντύπωση πως είναι παντελώς αναξιόπιστη. Έχετε υποχρέωση να δώσετε στη δημοσιότητα τα πρακτικά της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου και την επιστολή παραίτησης του Υπουργού Εξωτερικών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt